jun 07 2017

KK07 tabte igen til topholdet.  

Kategori: Serie 2, redigeret: 28/07-17

Trods en god start lykkedes det ikke KK07s serie 2 spillere at få point i hjemmekampen mod topholdet fra Helsted, der efter kampen kunne drage mod Randers med en solid 4-1 sejr i bagagen.


KK07 fik en ønskestart på kampen, da Kim Stidsen allerede efter få minutters spil bragte sit hold foran efter en dyb stikning. Føringen holdt frem til midt i halvlegen, hvor stillingen i løbet af et kvarters tid ændredes fra 1-0 til 1-3. Helsted var i denne periode af kampen meget dominerende og havde KK07 defensiven i store problemer.

Hjemmeholdet kom fint ud til anden halvleg, og der var både spil og chancer til reducering af Helsted føring. Der var desværre ikke den fornødne ”tur” i den og selvom halvlegen generelt var lige, blev det Helsted der kort før tid scorede kampens sidste mål på en tilfældig opstået chance.

Selv om KK07s spillemæssige indsats, især i anden halvleg, var godkendt, manglede den sidste kølighed og kynisme til for alvor at true rækkens formentlig stærkeste hold.

Der mangler nu kun to kampe inden KK07 kan gå på sommerferie. Fredag aften er der lokalopgør i Frederiks, mens sidste kamp spilles hjemme mod et andet tophold, Hornbæk, lørdag 17 juni kl. 13.30.