jun 10 2017

KK07 tabte lokalopgøret.  

Kategori: Serie 2, redigeret: 14/08-17

På et mål scoret midt i anden halvleg vandt AIF i Frederiks lokalopgøret mod KK07.


Bortset fra ti gode minutter i kampens begyndelse fik de ”lyseblå” aldrig rigtig hold på spillet, der i lange perioder virkede usikkert og usammenhængende. Det blev kampen igennem kun til ganske få KK07 chancer. Troels Rømer havde i første halvleg en fin afslutning langt udefra, der desværre havnede lige i favnen på AIFs målmand.

Største chance var få minutter før tid da Kim Stidsen tæt under mål sendte et hårdt spark på undersiden af overliggeren. Uheldigvis ramte bolden jorden på den forkerte side af mållinjen. KK07 pressede mod kampens slutning på for at få udlignet hjemmeholdets føring, men bortset fra Kims chance blev det ikke til åbne chancer.

Nu mangler serie 2 kun hjemmehampen næste lørdag mod Hornbæk inden holdet kan gå på sommerferie. Mon ikke der venter hjemmepublikummet et mere tændt KK07 hold end man så fredag aften i Frederiks.


En kommentar

  1. KK07 Support Fraktion Vesterbro, 12/06-17, 16:09 Q

    Kom nu op på tæerne KK07! Lad os få sluttet ordentligt af!