aug 10 2017

Resultater i KK07 træningskampe  

Kategori: Serie 2 / Serie 4, redigeret: 18/11-17

KK07s seriehold har som optakt til efterårssæsonen spillet nogle træningskampe.


Serie 2 mødte lørdag 5/8 Møldrups nedrykkere fra serie 1. Holdet spillede godt i kampens første time; dog uden at skabe de store chancer. Mod slutningen af kampen betød begyndende træthed og en del omrokeringer at spillets rytme gik lidt i stykker. Dette profiterede Møldrup af og holdet kunne drage hjem mod Møldrup med en 3-0 sejr i bagagen.

Tirsdagen efter var VFF på besøg i Kølvrå. De lyseblå virkede fra starten veloplagte og holdet havde samtidig genfundet målfarligheden. Efter en halvlegsføring på 3-0 sikret på to mål af Kim Stidsen og et af David Pedersen lukkede Kim Stidsen definitivt kampen med et tidligt mål i anden halvleg. VFF kom bedre med mod slutningen og holdet fik pyntet på resultatet med to scoringer til slutresultatet 4-2.

Serie 4 viste meget lovende takter da holdet søndag 6/8 havde besøg af Sunds. Hjemmeholdet satte sig fra kampen start solidt på kampen og allerede efter et minuts spil kunne Mathias Jensen bringe KK07 i front efter fint forarbejde af Mike Andersen. Casper Collett og Chris Dohn øgede inden pausen føringen til 3-0.

I anden halvleg var det Jannik Jensen, Chris Dohn og Uffe Østergaard der bragte føringen på 6-0 inden Sunds i de allersidste minutter fik reduceret til 6-1.