sep 10 2017

KK07 vandt gnistrende serie 2 kamp efter underholdende jubilæumskamp  

Kategori: Arrangement / Serie 2, redigeret: 22/01-18

KK07 forsatte den fine hjemmebanestatistik ved at vinde den tredje hjemmekamp i træk. Lørdag eftermiddag blev det til en 3-2 sejr over et af topholdene, KLG.


Der var fra første fløjt tænding på kampen, der blev spillet i højt tempo. Dette førte i flere tilfælde til ophedede situationer, og kampens dommer måtte undervejs uddele et rødt kort og flere gule. Det var især gæsterne, der periodevis havde svært ved at tøjle temperamentet, og en batalje tidligt i anden halvleg førte til, at dommeren tog det røde kort i brug.

Det noget opskruede tempo førte i første halvleg kun til få åbne målchancer og man skulle helt hen til halvlegens slutning før det første mål blev scoret. Mikkel Overgaard kom højest i en luftduel efter en fin bold fra David Pedersen.

Denne føring holdt dog ikke længe, da lidt tøvende spil i KK07 prompte blev udnyttet af KLG til at bringe balance i regnskabet.

Selv om det også kneb med at få spillet til at hænge sammen i anden halvleg, begyndte KK07 dog at skabe flere chancer. Dette førte bl.a. til situationen, der kostede en KLG spiller det røde kort.

KK07 kom på 2-1, igen ved Mikkel Overgaard, denne gang på fint forarbejde af Martin Baggerman. Føringen førte dog desværre ikke til at der kom mere ro på hjemmeholdets spil. KLG satsede hårdt på en udligning og denne kom igen kort efter KK07 målet.

I kampens sidste fase opstod der i begge ender af banen flere farlige situationer, og KLG var meget tæt på at komme på 3-2 da en spiller pludselig var helt fri foran mål. Denne store chance blev dog misbrugt, og i kampens tredje overtidsminut tog Kim Stidsen sagen i egen hånd, og afsluttede et dribletur med et bragende langskud, der sendte bolden op i fjerneste målhjørne uden chance for den måbende KLG målmand.Det kunne også være blevet 4-2 da der kort efter opstod en farlig situation med 3-4 KK07 spillere i KLGs målfelt. Der kom dog aldrig afslutning på og kort efter fløjtede dommeren kampen af.

Der var i anledning af KK07s jubilæumsfest op mod 200 tilskuere på lægterne og de blev vidne til en meget intens og spændende kamp, og ikke mindst et mål, der vil blive husket meget længe.

Inden dagens hovedkamp, blev der spillet en opvisningkamp, hvor KKIKs jyske mestre anno 1997 mødte spillere fra KK07s første sæson i 2007. Det blev en underholdende kamp med mange fine mål. Resultatet blev 6-3 til KKIKs gamle mestre.KK07s anden scoring ved Mikkel Overgaard

“Krølle” udligner til 1-1 for KK07 I opvsningskampen