sep 27 2017

Flot comeback for Kent Rahbek.  

Kategori: Serie 2, redigeret: 22/01-18

Det blev til et meget fint comeback for Kent Rahbek som cheftræner for KK07. På udebane i Videbæk blev det onsdag aften til en sikker 6-0 sejr over hjemmeholdet Videbæk IF. De tre vigtige point var samtidig de første KK07 dette efterår sikrede sig på udebane.


KK07 satte sig fra første fløjt hårdt på kampen og i de første 20-25 minutter var hjemmeholdet meget sjældne gæster på KK07s banehalvdel.

Det blev 1-0 til KK07 efter 10 minutters spil da Kim Stidsen for første gang udplacerede Videbæks målmand. Få minutter senere gjorde Mikkel Overgaard det til 2-0, da han elegant loppede bolden over Videbæks målmand, der havde vovet sig rigelig langt ud af feltet.

Kim Sidsen gjorde det efter 20 minutters spil til 3-0 da han endnu en gang overspillede hjemmeholdets forsvar.Der var halvlegen ud adskillelige gode tilbud til KK07 for at øge føringen; bl.a. havde Kasper Holm et bragende skud på overliggeren og Bjarke Andersen havde et fint frispark, som hjemmeholdets målmand dygtig parerede – det blev dog ved de tre mål.

I anden halvleg gik KK07 lidt ned i kadence og overlod mere spil til hjemmeholdet. Kim Stidsen gjorde det dog tidligt til 4-0 og senere også til 5-0. Videbæk fik et kvarter før tid en stor mulighed for også at komme på tavlen, da holdet korrekt blev tildelt et straffespark. Svenning Jeppesen i KK07 målet viste dog klassen og parerede skuddet. Kort efter havde Svenning endnu en stor redning da han nede ved den ene stolpe hindrede en kvalificeret Videbæk afslutning i at passere stregen.

Kort før tid gjorde Bjarke Andersen det til 6-0 da han opsnappede en bold i hjemmeholdets forsvar og køligt lagde den op i fjerneste hjørne bag Videbæks målmand.

KK07 viste især i første halvleg meget lovende takter og har nu et rigtig godt udgangspunkt inden de to kommende vigtige hjemmekampe mod AIF og Vinding.