sep 30 2017

KK07 vandt intenst lokalopgør.  

Kategori: Serie 2, redigeret: 22/01-18

På et regnvådt Kølvrå Stadion vandt KK07 i overværelse af godt 150 tilskuere lokalopgøret mod AIF med 3-2.


Hjemmeholdet lagde meget stærkt ud og sad i kampens begyndelse tungt på spillet. Det stærke udlæg blev hurtigt belønnet da Kim Stidsen med to fine mål inden for de første tyve minutter bragte hjemmeholdet på 2-0. Der var i denne gode periode muligheder for yderligere KK07 scoringer og det lignede midt i første halvleg ikke en kamp, hvor der for alvor ville blive spænding om udfaldet.

Et frispark begået af hjemmeholdet lige uden for eget felt skulle dog ændre dette billede. Et meget flot udført frispark af AIFs Jonathan Madsen bragte pludselig stillingen på 2-1 og kampen blev igen helt åben.

Resten af halvlegen vekslede spillet meget og begge hold havde deres muligheder for at yderligere scoring.

KK07 startede anden halvleg med at være en spiller i undertal og var i den periode måske lidt heldige med at holde føringen.

Midt i halvlegen var Kim Stidsen igen på spil og med sin tredje scoring lignede det en afgørelse på kampen. AIF satsede herefter offensivt, hvilket førte til store chancer i begge ender af banen. Bortset fra et reduceringsmål i kampens sidste minut lykkedes det KK07 at ride stormen af. Omvendt kunne det også let være blevet til yderligere KK07 scoringer, da AIFs offensive satsning gav hjemmeholdet flere farlige omstillinger.

Inden kampen blev David Pedersen og Kim Stidsen hyldet for henholdsvis 100 og 150 kampe på KK07s bedste hold. Ved samme lejlighed blev Kim også hyldet for sit KK07 mål nummer 100, der faldt i 6-0 sejren ude over Videbæk.

Næste lørdag er der igen hjemmekamp på Kølvrå Stadion, hvor Vinding kommer på besøg. En ny hjemmesejr vil med stor sandsynlighed bringe KK07 med definitivt væk fra nedrykningsstregen.