okt 28 2017

KK07 serie 2 ramte ikke helt dagen  

Kategori: Serie 2 / Serie 4, redigeret: 29/01-18

KK07s serie 2 spillere måtte ”nøjes” med et enkelt point, da holdet lørdag på udebane mødte KLG. Der var flere fine KK07 enkeltmandspræstationer, men som hold ramte man ikke helt dagen og holdet måtte derfor tage hjem med lidt skuffende 2-2.


KK07 var dominerende i størstedelen af kampen, men kom ikke frem til det antal målchancer spilovertaget kunne have berettiget til.


KLG kom foran på et kontraløb efter ca. et kvarters spil. Denne føring holdt dog ikke længe, da Mikkel Overgaard fik udlignet kort efter på et meget flot hovedstød. Herefter lignede det en kamp de lyseblå ville vinde, men desværre blev det KLG der kampens næste mål og hjemmeholdet kunne gå til pause med en 2-1 føring.KK07 havde i anden halvleg spil og chancer til mere end det ene mål Kim Stidsen scorede på straffespark midt i halvlegen, men slutproduktet udeblev.

Nu mangler kun sæsonens sidste kamp, når Ikast KFUM på lørdag kl. 13.30 gæster Kølvrå Stadion. Der er tale om et dobbelt arrangement da KK07s serie 4 umiddelbart efter møder Kvik Aalestrup i en kamp, der kan blive afgørende for holdets overlevelse.

Kampsponsor OK Plus inviterer alle interesserede til at hente én billet på OK Plus Karup og til at tippe kampenes resultat på billetten. Man vil så være med i konkurrencen om to flotte kurve fra OK Plus. Der er samtidig gratis entré, stadionplatte og en øl eller sodavand til de første 100.


Så vi håber på et fyldt Kølvrå Stadion lørdag d. 4. november når først KK07s serie 2 og derefter serie 4 går på banen til årets sidste to kampe.5 kommentarer

 1. Stanford Coberley, 23/01-18, 2:16 Q

  Buy Bitcoins or Ether with Credit Card via COINMAMA – Invest in Your Future! Retweet and sign up via COINMAMA – get Priority Verification! Use this link : https://goo.gl/CzJud2

 2. Kacie Pavlovich, 23/01-18, 2:22 Q

  Buy Bitcoin With PayPal! Also with CC, paysafecard, Skrill, OKPAY click link: https://goo.gl/GoKsGA

 3. Nguyet Tanguma, 23/01-18, 2:27 Q

  Submit Your BitcoinWebHosting .net Review & Win a Samsung Galaxy Tab 3 – https://goo.gl/rWQtTn

 4. franchising make up, 26/01-18, 19:12 Q

  Eduki baliotsua da! :-)

 5. www.monstersextube.com, 28/01-18, 9:19 Q

  Addinhg the numbеr tօgether, it ⲣrovides thee total
  of 75 mіllion of Americans goіng to risk of diabetess ߋr having diabetes.
  Вeing involved iin daily exercise activities ᴡill aⅼso enablle you to avⲟid diabetes.
  Geneгally, іn this condition, the pancreas generates аlmost no insulin.