okt 29 2017

Serie 4 tog vigtigt skridt i kampen for overlevelse  

Kategori: Serie 4, redigeret: 22/01-18

KK07 serie 4 var søndag på besøg i Rødding hvor modstanderen var Tjele Vest Sport. For de lyseblå var der kun en ting der gjaldt: SEJR!

Der var rokeret om til en 4-4-2 istedet for den sædvandlige 4-5-1, da holdet skulle frem og sætte sig på kampen.

Kampen kom lidt nervøst igang og de lyseblå havde lidt svært ved at komme op i gear. Efter et kvarters tid kom KK bedre med i kampen og Mathias Jensen fik en dyb stikning i midten af banen. Han spurtede mod målet, men formåede ikke at sparke bolden forbi TVS keeperen. En situation hvor bolden nok skulle være sluppet på tværs af feltet til en helt fri Jannik Jensen.

Men så var vi igang og de hurtige løb front, skulle vise sig at være recepten mod et meget tungt TVS forsvar. Midtvejs i første halvleg tæskede Polle et langt udspark op mod Mathias Jensen, endnu engang løb den lille dribler fra sin direkte oppasser, og denne gang passerede han sikkert keeper til 0-1. En kæmpe forløsning for hele holdet, som herefter pressede yderligere på.

Det blev 2-0 ved Chris Dohn kort efter. Matias og Chris spillede et par hurtige 1-2-afleveringer i venstre siden og så var Chris alene mod mål i venstre side af feltet. Han udplacerede sikkert keeperen til 0-2.

5 minutter før pausen var den så gal igen i de bagerste rækker hos TVS. Mathias jagtede en svag tilbagelægning og kunne prikke bolden udenom om keeperen og sikkert ligge den i kassen til 0-3. En flot første halvleg af holdet – som havde en storspillende Jakob Kronborg på den defensive midtbane.

2. Halvleg startede skidt for KK07. Som det har været en tendens i mange kampe i efteråret var holdet ikke klar efter pausen. Efter 10 minutter kunne TVS bringe sig tilbage i kampen på en chance, der aldrig skulle have været der. Men faktum var nu, at stilling var 1-3. KK07 fik dog ro på igen og 5 minutter efter fik TVS et gult kort – men ikke nok med det gule kort, så valgte TVS-spilleren at klappe hånligt af kampens kvindelige dommer, og så blev det gule vekslet til et direkte rødt kort! En kæmpe gave til KK07.

Et kvarter før tid kunne Stefan Fischer sikkert sparke 1-4 scoringen ind og dermed sikre KK07 de 3 point definitivt.

Kampens spiller blev fortjent Jakob Kronborg med 8 stemmer.

Resultatet betyder at KK07 rykker op på en 5.plads forbi Rødkærsbro. Der nu skal vinde i den sidste kamp på udebane mod rækkens nummer 2, Bjerringbro. Men De Lyseblå kan selv afgøre tingene allerede lørdag, hvis det lykkes at tage point fra rækkens sikre vinder KVIK/Aalestrup, et hold man fik point mod på udebane.


Træner for serie 4, Klaus Nørskov.