nov 06 2017

Forrygende afslutning på sæsonen i KK07.  

Kategori: Serie 5, redigeret: 03/02-18

KK07 fik nærmest den bedst tænkelige afslutning på sæsonen 2017. På et velbesøgt Kølvrå Stadion, med over 130 tilskuere, tog først serie 2 og siden serie 4 alle tre point mod deres respektive modstandere.


Serie 2 åbnede dagens dobbelt-program ved at tage imod Ikast KFUM, der allerede var rykket ned i serie 3.

Gæsterne spillede fra start frisk til og kom faktisk frem til et par pæne tilbud. Efter et kvarters spil blev det dog KK07 der udnyttede for første gang udnyttede den megen plads, der blev givet i forsvaret. Kim Stidsen scorede sit efterårsmål nummer 14 og cementerede dermed sin position som årets topscorer.Ganske få minutter senere, var den gal igen i Ikast defensiven, og David Pedersen kunne bringe KK07 på 2-0.


Midt i halvlegen gjorde David det til 3-0, da han tæt under mål flugtede en bold ind bag Ikast keeperen.

I anden halvleg, hvor kampen i realiteten var afgjort, tog hjemmeholdet måske lidt lettere på tingene og fik ikke i samme grad udnyttet spilovertaget.

Det blev til en enkelt KK07 scoring, da Kim Stidsen uselvisk spillede Mikkel Overgaard fri foran mål. Mikkel scorede dermed sit efterårsmål nummer 10; virkelig flot fra en midtbaneposition.Det er i forbindelse med anden halvleg værd at nævne, at der hos KK07 var et spændende come-back idet Kent Stidsen var tilbage efter næsten 4 års fravær. Det lange fravær var dog ikke at se på Kents spil. Kent spillede med velkendt ro og overblik og faldt helt uproblematisk ind på holdet.

Det blev til en 4-0 hjemmesejr og holdet sikrede dermed klubben sit hidtil bedste resultat i serie 2.

Inden kampen blev Casper Møller hyldet for sin kamp nummer 100, og Casper sørgede sammen med holdet at dementere myten om af jubilarer aldrig spiller en rigtig god kamp.

I dagens anden kamp skulle KK07-2 forsøge definitivt at sikre holdets forbliven i serie 4. Et enkelt point mod det allerede oprykkede tophold Kvik Aalestrup ville være nok.

Som forventet viste Aalestrup sig som en vanskelig modstander, men hjemmeholdets spillere virkede tændte og kæmpede bravt hele første halvleg igennem. Halvlegen var jævnbyrdig og chancefattig og holdende kunne gå til pause med 0-0.

Da Aalestrup tidligt i anden halvleg bragte sig på 1-0, på en lidt tilfældig opstået chance, frygtede man fra sidelinjerne det værste på KK07s vegne.

Spillerne, med en veloplagt Chris Dohn i spidsen, ønskede dog ikke at de mange fremmødte skulle gå skuffede hjem.

Med tre fine mål spillede Chris en afgørende rolle for at holdet med en flot sejr beviste, at man hører til i serie 4. Med en flot femteplads med 21 point var dette samtidigt det hidtil bedste resultat et KK07-2 hold har præsteret.Dagens hovedsponsor OK Karup havde sørget for at dagens kunne blive ekstra festlig med gratis entré, stadionplatte og tipskonkurrence.
Som vikarierende stadion-speaker var en veloplagt Dennis Kirkelund også med til at gøre denne dag til noget særligt.

Om aftenen var der den traditionsrige afslutningsfest i klubhuset, hvor man klubbens medlemmer, efter uddeling af diverse pokaler, trøjer, kurve m.m. hyggede sig sammen og fik sagt tak til hinanden for en rigtig god sæson.