nov 08 2017

Lidt optælling på efteråret og opdatering af diverse statistikker.  

Kategori: Generelt, redigeret: 08/11-17

Serie 2 spillede i sidste halvdel af efteråret nogle meget fine kampe, hvor man nok især vil huske 3-2 sejren i lokalopgøret mod AIF og 4-6 nederlaget på Kølvrå Stadion mod det suveræne tophold fra Brande IF. Det blev samlet til en fornem tredjeplads med 23 point; det bedste resultat et KK07 hold hidtil havde præsteret. Værd også at notere at Kim Stidsen i løbet af sæsonen scorede sit mål nummer 100.

Holdet spillede 14 kampe, hvoraf 7 blev vundet, 2 endte uafgjort mens 5 blev tabt. Målscore: 35-28 .

Der blev benyttet 27 spillere: Frederik Dahlgaard, Mark Tulstrup, David Pedersen og Martin Baggerman spillede alle 14 kampe, Kim Stidsen, Svenning Jeppesen og Casper Møller 13, Jonas Lyngholm 12, Mikkel Overgaard, Bjarke Andersen og Kasper Holm 11, Uffe Østergaard 8, Mike Ib Andersen 5, Abdul Wahalyie og Nicolai Madsen 4, Mikkel Blach og Jacob Andersen 3, William Bitsch, Christian Hjortsø, Casper Collet og Ahmad Al-Yasery 2 og Troels Rømer, Chris Dohn, Kent Stidsen, Henrik Poulsen, Mathias Jensen og Nicolai Gansler hver 1 kamp.
Målscorere: Kim Stidsen 14, Mikkel Overgaard 10, David Pedersen 3, Kasper Holm 2, Bjarke Andersen 2, Nicolai Madsen 2, Abdul Wahalyie 1, Frederik Dahlgaard 1

Serie 4 sluttede også virkelig stærkt af og opnåede 13 point i de sidste 5 kampe, hvilket gav en slutplacering som nummer 5 med 21 point. Det hidtil bedste resultat et KK07-2 hold har præsteret.

Opdaterede sider:

KK07 topscorere m.v.

KK07 historie

Modstanderstatistik