feb 03 2018

Så ruller bolden igen i KK07  

Kategori: Arrangement / Generelt / Herre C / Masters / Senior kvinder / Serie 2 / Serie 4, redigeret: 14/02-18


Lørdag 3 februar fejrede KK07 den traditionsbundne forårsopstart med standerhejsning efterfulgt af en let omgang spil på to mål. Efter en lille time på banen var der velkomst og suppe og i klubhuset.

18 spillere var omklædt og spillede en lille time, mens andre på grund af de frosthårde baner nøjedes med at kigge på fra sidelinjen.
I klubhuset, hvor flere spillere og interesserede var stødt til, var der efterfølgende velkomst ved formand Søren Andersen.


Inden suppen var der også velkomst ved seniortræner Kent Rahbek, der så frem til en spændende sæson, hvor der bl.a. skal spilles nye spillere ind på både serie 2 og serie 4.Træningen vil som tidligere foregå tirsdage og torsdage fra 19-20.30. De første fire uger vil tirsdagstræningen være henlagt til kunstbanen i Frederiks. Hvis vejret nødvendiggør det, kan blive tale om at torsdagstræningen vil blive flyttet indendørs. I givet fald vil dette komme op på relevante sider/steder. Vi håber i de kommende uger at se endnu flere spillere på banen; nye såvel som “gamle”.