mar 10 2018

Uafgjort i årets første træningskamp.  

Kategori: Serie 2, redigeret: 21/07-18

KK07s serie 2 spillere var lørdag 10 marts for første gang i 2018 i kamp. Kampen i JBUs træningsturnering mod Vinding UIF blev spillet på kunstbanen i Sunds grundet de sne- og frostplagede baner i Kølvrå.


Vinding IF er også en af modstanderne i forårets rigtige turnering, og kampen var derfor ekstra interessant for begge hold. Som forventet blev kampen en jævnbyrdig affære, der resultatmæssigt kunne være gået begge veje.

I første halvleg startede begge hold forsigtigt. Forståeligt af KK07erne skulle bruge lidt tid til at finde sig til rette, da holdet her i foråret er ændret på mange pladser i forhold til efteråret. Defensivt fik man sig spillet godt ind i kampen, mens det kneb lidt med at få skabt noget frem ad banen.

Vinding fik sig tilkæmpet et lille spilovertag, og kom også frem til enkelte større chancer. Efter en halv times spil lignede det en scoring til Vinding, men en superrefleks fra KK07s målmand Henrik Poulsen forhindrede dette.

Det meste af det sidste kvarter var domineret af KK07, der da også få minutter før pausen bragte sig foran 1-0. Et flot gennemspillet angreb blev afsluttet med at David Pedersen fik sendt en hård flad bold ind foran mål hvor Chris Dohn var på plettet og med venstrebenet køligt sendte bolden ind bag Vindings målmand.


Vinding var i mest boldbesiddelse i anden halvleg og det var ikke ufortjent at holdet efter et kvarters spil kunne bringe balance i regnskabet efter at have brudt et KK07 opspil midt på banen.

Der var resten af halvlegen kun få større chancer, og selv om Vinding mod kampens slutning havde en ti minutters overtalsperiode sluttede kampen 1-1.