apr 07 2018

De gule kort blev kostbare for KK07.  

Kategori: Serie 2, redigeret: 02/07-18

Det blev til et knebent 1-2 nederlag til KK07s serie 2 spillere i forårspremieren ude mod AIF. Kampen var generelt ret lige og selv om hjemmeholdet havde bolden meget, blev der fightet flot i KK07 defensiven og målmand Henrik Poulsen viste sig i flere farlige situationer som en sikker sidste skanse.


KK07 kom foran midt i første halvleg på et utrolig flot langskudsmål af David Pedersen. Kort efter blev de lyseblå så desværre præsenteret for det første af tre gule kort i kampen, da Martin Baggerman kom for sent i en takling. Det lykkedes de lyseblå at ride stormen af, men undertalsperioden kostede naturligvis vigtige kræfter.


For at gøre ondt værre faldt der endnu et gult kort til Martin lige før pausen. Det lykkedes igen holdet at klare sig gennem de ti minutters undertal, men det kostede endnu flere kræfter og gik logisk nok også ud over spilrytmen.

Det sidste gule kort, blev dog det dyreste. I de ti minutter forsvarsklippen Jonas Lyngholm måtte kigge på fra sidelinjen, blev 0-1 ændret til 2-1, og det lykkedes ikke KK07 at komme tilbage i kampen. Der var enkelte muligheder; bl.a. en tilfældig opstået chance til debutanten Johan Kjemtrup.

Bortset fra at resultatet var skuffende, kun trænere og spillere tage meget positivt med fra kampen. Der blev fightet godt over hele linjen og også skabt chancer; om end ikke så mange som man kunne have ønsket sig, hvilket et stykke hen ad vejen kan forklares med de tre undertalsperioder.


Næste kamp er igen en udekamp. Søndag 15 april klokken 16 spiller KK07 i Faster mod Faster/Hanning.