apr 21 2018

KK07 tabte til topholdet.  

Kategori: Serie 2, redigeret: 03/07-18

KK07 serie tabte lørdagskampen i serie 2 på Kølvrå Stadion 0-3 til topholdet Silkeborg FC. Efter en jævnbyrdig start på kampen overtog gæsterne gradvist teten og hjemmeholdet blev presset langt tilbage på banen.


Dette pres gav adskillige Silkeborg dødbolde på KK07s banehalvdel og tre af disse førte i løbet af den næste halve time til tre Silkeborg scoringer. Det var ikke meget hjemmeholdet fik sat sammen rent offensivt og havde dette ikke været for nogle fine indgreb fra målmand Henrik Poulsen, kunne pausestillingen godt have set endnu værre ud end de 0-3, lystavlen viste efter 45 minutter.

KK07erne fik i anden halvleg lukket bedre af og det lykkedes at holde det velspillende udehold fra yderligere scoringer. Omvendt blev det kun til enkelte halve chancer til de lyseblå og der kunne ikke indvendes noget imod den sikre sejr, topholdet kunne tage med hjem.Næste weekend venter endnu en svær kamp, når KK07 tager til Herning Fremad, der som Silkeborg FC stadig er ubesejrede.