apr 28 2018

Det blev også til nederlag mod det andet tophold  

Kategori: Serie 2, redigeret: 03/07-18

Det blev heller ikke i fjerde forsøg at KK07 kom på pointtavlen i serie 2. Mod et veloplagt og velspillende Herning Fremad hold blev det på kunstbanen ved Teglparken til et 1-4 nederlag for KK07erne, der på dagen spillede i den gule udebanedragt.


Det var især i første halvleg hvor Herning spillerne sad på det meste, at styrkeforskellen kom til udtryk. KK07erne fik ikke ro til rigtig at sætte noget sammen og var under pres det meste tiden.

Første scoring faldt efter knap et kvarters minutters spil og ti minutter senere blev det til 2-0 på en kontroversiel scoring, hvor KK07s mål efter et sammenstød med Henrik Poulsen havde flyttet sig over en halv meter ud af position. KK07erne forventede tilsyneladende at dommeren vil stoppe spillet mens Herning spillerne fortsatte med at spille og udnyttede lejligheden til at øge føringen.

Det blev til 3-0 efter en halv times spil, og kort før pausen blev KK07erne ramt af en ti minutters udvisning, der tidligt i anden halvleg kostede yderligere et mål.

Resten af kampen blev chancemæssigt mere lige, og hvor KK07erne i første halvleg stort set ikke var i nærheden af Fremads mål, spillede holdet sig i den sidste halve time frem til adskillige pæne chancer. En af disse blev af Williams Bitsch fem minutter før tid omsat i mål og holdet reddede derved en del af æren. Der var også store muligheder til Fremad-spillerne, men KK07 defensiven med Henrik Poulsen i spidsen fik reddet stormen af.

På baggrund af en fornuftig anden halvleg kunne holdet godt tage hjem til Karup Kølvrå med en vis optimisme.


KK07erne har nu mødt begge de to ubesejrede tophold, og i de næste kampe venter direkte modstandere i kampen om at undgå den sidsteplads, der betyder nedrykning til serie 3.