maj 10 2018

God kamp af serie 2, men desværre nyt nederlag.  

Kategori: Serie 2, redigeret: 10/07-18

KK07 spillede onsdag aften den sidste kamp i første runde ude mod Ølstrup.

“Vi spillede årets bedste kamp med masser af angrebsbold og solidt forsvarsspil.” fortæller træner Jesper Monberg, “Vi fik straffe efter 15 min., som Frederik dog brændte. Derudover havde vi fire kæmpe chancer, men manglede skarpheden. 5 min. før pausen scorede Ølstrup på et hjørnespark. Meget ufortjent, men det var stillingen ved pausen.

Efter 10 minutter af anden halvleg, scorede Ølstrup igen på hjørne, og igen 10 min. senere – også på hjørne. Vi blev dog ved og skabte stadig en del chancer. David og Nicolai havde et par store muligheder. 8 min. før tid headede William en bold på tværs, som jeg omsatte til mål. Derefter bølgede det med chancer i begge ender, men blev ved 1-3.

“Meget ufortjent!”, som deres træner udtalte bagefter… Nicolai og Jonas fik stemmerne, men ALLE leverede en flot indsats”.

Med dette nederlag og lørdagens 2-5 nederlag hjemme mod Vinding ( David Pedersen og Martin Baggerman scorede), har serie 2 nu mødt alle hold i kredsen og ikke kommet på tavlen endnu. Pilen peger nu heldigvis i den rigtige retning, inden der tages hul på anden runde, der indledes lørdag 19 maj, hvor AIF gæster Kølvrå Stadion


I kampen mod Vinding, blev Frederik Dahlgaard hyldet for sin kamp nummer 150 på KK07s bedste hold.