maj 20 2018

Skidt start på anden runde  

Kategori: Serie 2, redigeret: 02/07-18

Første kamp i anden runde blev ikke til det vendepunkt KK07s hårdprøvede serie 2 spillere havde håbet på. På et velbesøgt Kølvrå Stadion med knap 200 tilskuere på lægterne måtte de lyseblå forlade banen med et nedslående 1-5 nederlag.


Rammerne var ellers de optimale med en flot veltrimmet bane, fin opbakning fra fans og supporters og høj sol fra en skyfri himmel. Desuden havde dagens kampsponsor OK Karup været med til sørge for en festlig ramme med gratis drikke og en stadionplatte.

Der var på forhånd en vis forventning om et godt KK07 resultat, da første møde havde være helt lige og hvor modstanderne fra AIF kun havde formået at score i en periode, hvor de lyseblå var en spiller i undertal.


Bortset fra et godt første kvarter, hvor KK07erne virkede opsatte og energiske, gik gassen gradvist af ballonen i takt med af gæsterne bragte sig mere og mere foran.

Med en pausestilling på 3-0 så det ret håbløst ud for KK07 og med en tidlig scoring i anden halvleg slukkede gæsterne det sidste spinkle håb hos KK07erne.

Jesper Monberg scorede en fint trøstmål et kvarter før tid, men ellers var der ikke meget i spillet at glæde sig over i en tam anden halvleg.

Før kampen blev Kennet Siig hyldet for sin kamp nummer 100 på KK07s bedste hold.

KK07 spillede torsdag aften pokalkamp i Bording, med det lokale tophold i serie 3. Trods fin støtte fra KK07 supporters blev det også her til et nederlag, og holdet kan nu koncentrere sig om at få foråret i serie 2 sluttet af på bedst mulige måde.

Næste kamp er også hjemme, når Faster Hanning lørdag 26 maj kl. 14.00 stiller op på Kølvrå Stadion.