jul 01 2018

KK07 går på sommerferie efter fint møde med den nye træner.  

Kategori: Serie 2 / Serie 3 / Serie 6, redigeret: 02/07-18

Torsdag 27 juni fik KK07s senior-spillere lejlighed til at møde deres nye træner Peter Ørskov Jensen. Efter en times træning på en veltrimmet kampbane samledes man i klubhuset. Knap tyve spillere var til stede og efter en velkomst ved formand Søren Andersen fortalte Peter om sine tanker vedrørende sin nye opgave i KK07. Peter er tidligere “Karup-dreng” og KKIKer, har et godt kendskab til klubben og mange af menneskerne omkring den.

Han pointerende at den netop afsluttede sæson nu er fortid og at der skal kigges positivt fremad. Med et stabilt fremmøde og et stærkt og godt fællesskab er der potentiale til at klare sig rigtig godt i serie 3 og serie 6. Der er allerede nu fastlagt 3-4 træningskampe i begyndelsen af august og træningsopstarten bliver sidste uge i juli.Smid en kommentar

Tilladte HTML-tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>