aug 01 2018

Endnu en fin træningskamp for KK07serie 3.  

Kategori: Serie 5, redigeret: 03/09-18

KK07, under ledelse af klubbens nye træner Peter Ørskov, spillede tirsdag aften i Tjørring efterårets anden træningskamp mod det lokale serie 3 hold. Det blev en velspillet kamp, hvor holdene skiftedes til at have overtaget og slutresultatet 3-3 var nok et meget passende billede af kampen som helhed.Det var aftalt at spille over 3×30 minutter, hvilket gav holdene mulighed for at prøve forskellige formationer.

KK07 spillede fra start frisk og optimistisk og skabte sig flere gode muligheder for afslutninger. Det blev dog hjemmeholdet, der først kom på tavlen, da man overrumplede KK07 defensiven på et frispark fra venstre angrebsside, der endte med en afslutning tæt under mål. Ikke en helt retvisende scoring, da KK07 på dette tidspunkt havde vist det bedste og mest målsøgende spil.


Det blev retfærdigvis til udligning kort før første pausen, da Mads ”Carroll” på et flot langskud overlistede Tjørrings målmand.

De næste 30 minutter blev KK07s bedste. Holdet skabte rigtig mange chancer og kun godt have fortjent et mål eller to mere end det ene Nicolai Madsen scorede på et flot hårdt spark et stykke uden for feltet og som målmanden måtte sprælle forgæves efter. Tjørrings målmand kom dog ellers i vejen for meget og var i høj grad en af årsagerne til KK07s føring kun var på 2-1.


Noget ufortjent fik Tjørring faktisk udlignet kort før pausen, da et langskud snød KK07s målmand Mike Dohn, der ellers havde spillet en fin kamp.

Selv om kræfterne så småt begyndte at slippe op i tredje periode, fortsatte KK07 det målsøgende spil.

En Tjørring kontra endte dog desværre med at KK07 forsvaret kom til at begå et straffespark, som sikkert blev omsat i mål.

Føringen holdt dog kun kort, da et nyt straffespark bragte endelig balance i regnskabet. Johan Kjemtrup, der havde spillet en meget fin kamp, blev fældet ulovligt og han omsatte selv straffesparket til en meget fortjent udligning.


De sidste 10 minutter var KK07 under heftigt pres, men man fik reddet stormen af og holdet kunne med tilfredshed se tilbage på en fin og lovende træningskamp mod en rigtig god modstander, der forventes at skulle spille med om en oprykning til serie 2.


Der trænes igen torsdag kl.18.30 og næste og sidste træningskamp inden turneringen går i gang spilles søndag kl. 15.00 på Kølvrå Stadion mod Herrup, der også spiller i serie 3.