aug 05 2018

Sejr i endnu en fin træningskamp af serie 3.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 03/09-18


KK07 vandt søndag eftermiddag efterårets næstsidste træningskamp da man havde besøg af Herrups serie 3 hold. Det blev en underholdende kamp med mange chancer og som KK07 afgjorde til egen fordel med to mål i det sidste kvarter.

KK07 fortsatte det målsøgende spil som holdet havde vist i foregående træningskamp mod mod Tjørring og også defensivt virkede det godt organiseret og solidt.

KK07 kom foran 1-0 da Mads Sørensen køligt udplacerede Herrups målmand efter en dyb stikning.

Et frispark til Herrup uden for KK07s felt førte dog til udligning, da skuddet blev rettet af og snød Mike Dohn i målet.

Kort før pausen sørgede Chris Dohn for ny føring til KK07 da han på et bragende frispark totalt overrumplede Herrups målmand. KK07 kunne således gå til pause med en 2-1 føring.

Føringen 2-1 holdt til midt i anden halvleg da Herrup igen fik udlignet; denne gang efter et kontraløb, som dog i første omgang blev halvklaret, men hvor bolden efterfølgede endte for fødderne af en Herrup spiller, der havde let ved at sende den ind over stregen.

KK07 fortsatte dog ufortrødent med at skabe chancer og ikke mindst Hamid Hakimi fik lagt nogle fine bolde frem til angriberne. På en af disse gjorde Nicolai Madsen det til 3-2, og kort før tid var Mads Sørensen igen alene med Herrups målmand og sørgede med sit andet mål for at gøre det til 4-2 til hjemmeholdet.

KK07 kan således med yderligere styrket selvtillid gå til efterårets sidste testkamp, der spilles tirsdag aften, hvor Herning IK kommer på besøg.

Selve turneringen begynder for KK07s vedkommende fredag aften, når Skive IK kl. 19.00 kommer til Kølvrå.