aug 26 2018

Meget flot anden halvleg af serie 6.  

Kategori: Serie 6, redigeret: 12/11-18


Søndag formiddag kom KK07 serie også på tavlen i serie 6. Holdet sikrede sig en flot sejr på hele 6-1 over ellers ubesejrede Funder IF.

Første halvleg var jævnbyrdig og virkelig velspillet. Gæsterne virkede bedre sammenspillet end KK07erne, der havde flere ”nye” spillere på holdet. Til gengæld var det hjemmeholdet der havde de fleste og største chancer, der desværre ikke blev omsat i mål.

Tidligt i anden halvleg kom Funder foran, men herefter stod der KK07 på næsten det hele.Med fire mål af Søren Jørgensen og et af Mathias Jensen og David Pedersen sikrede KK07 sig fortjent efterårets første sejr.

Ikke overraskende løb Søren Jørgensen med fidusen, med 11 af de 16 stemmer.

Næste kamp for serie 6 er udekampen mod Vinderslev, der endnu ikke er kommet på tavlen.