sep 08 2018

Afbudsramt KK07-hold leverede fin indsats i Hobro  

Kategori: Serie 3, redigeret: 08/09-18

KK07s serie 3 hold måtte lørdag eftermiddag drage til Hobro med afbud fra 6-7 spillere i den normale trup.


På trods af dette handicap leverede holdet på kunstbane i Hobro en god og solid indsats, der med en smule mere held godt kunne have givet et enkelt point. Nu blev det i stedet et beskedent 1-0 nederlag.

De ”lyseblå” var under pres det meste af kampen, men formåede at holde Hobro fra scoring helt hen til de sidste ti minutter. Her skulle der endda et straffespark til, før Mike Dohn i KK07 målet måtte kapitulere og ærgerlig hente bolden ud af nettet.

KK07 satsede herefter mere offensivt og holdet kom fra faktisk frem til to gode frisparksmuligheder langt fra fremme på Hobros banehalvdel. Desværre førte ingen af disse til afslutninger mod Hobros mål.

I kampens allersidste minut var Casper Møller få centimeter fra at nå frem til en bold, der formentlig kunne have sikret KK07 et enkelt point. KK07erne ærgrede sig naturligvis over den sene scoring til Hobro, men kunne dog gå fra banen med æren i behold efter af have givet et velspillende Hobro-hold kamp til stregen.


Der var hos KK07 et meget glædeligt come-back til Bjarke Andersen der efter et års skadespause var tilbage på holdet. Også William Bitsch og Mathias Jensen var tilbage efter længere tids fravær.

Kampen bød også på en KK07 debutant, Thomas Jørgensen, der leverede en fin og meget lovende indsats.

Også fangruppen, der havde arrangeret bustur til Hobro, viste fin form og bakkede spillerne op under hele kampen.


En kommentar

  1. ferragamo belt adjustment, 23/09-18, 1:38 Q

    Thanks for sharing your thoughts about %meta_keyword%. Regards

Smid en kommentar

Tilladte HTML-tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>