sep 22 2018

Første udesejr til KK07  

Kategori: Serie 5, redigeret: 12/11-18

KK07 serie 3 sikrede sig lørdag eftermiddag tre vigtige point i udekampen mod Skive IK. Det blev til en KK07 sejr på 2-0 efter en tæt kamp, der kunne have tippet begge veje, men hvor de “lyseblå” afgjorde kampen på to mål scoret i det sidste kvarter.


På baggrund af den solide 6-0 sejr som KK07 på overbevisende måde havde sikret sig i det første opgør i Kølvrå, kunne man på forhånd have forestillet sig, at det ville blive en forholdsvis bekvem opgave for det formstærke KK-mandskab.


Det skulle dog vise sig at blive en uventet svær opgave at hale de tre point i land. Efter en god KK07 start, der desværre ikke udmøntede sig i scoring, kom Skive, der stillede op med nye folk på mange pladser, godt med i kampen.

Første halvleg var chancemæssigt nogenlunde lige, med KK07erne mest i boldbesiddelse, og selv om der ind imellem blev vist fint kombinationsspil, især hos KK07, manglede slutproduktet. Hjemmeholdet satsede mest på kontraspillet og med lidt større skarphed i afslutningerne, kunne de godt have scoret et par mål.

I slutningen af første halvleg og i starten af anden, måtte KK07erne kæmpe sig igennem en undertalsperiode, men herefter var det som om at hjemmeholdet fik sværere og sværere ved at holde trit med KK07erne.

Et kvarter før tid fik KK07 fremtvunget et straffespark, som Søren Jørgensen i første omgang brændte. Heldigvis var Søren hurtig over returbolden og fik den styret ind over Skives ellers velspillende målmand.


Denne forløsende scoring skabte god ro på KK07s spil, mens hjemmeholdet, som ellers havde spillet en god kamp indtil da, tilsyneladende mistede troen på, at det var denne dag holdets nederlagsstribe skulle stoppe.

Fem minutter senere lukkede Mads Sørensen kampen, da han på et fladt spark fik overlistet Skives målmand.

Med dette resultat er KK07 godt på vej til at have sikret en ny sæson i serie tre.
Næste opgør er hjemme lørdag 29/9 kl. 14 mod Borup IF, der ligger lige over KK07 midt i tabellen.

Trackbacks & Pingbacks

  1. Weselne,
    Trackback / 10262018, 18:09