okt 20 2018

Serie 3 sikrede sig tre point  

Kategori: Serie 3, redigeret: 20/10-18

KK07s serie 3 spillere sikrede sig lørdag eftermiddag sæsonens anden udesejr, da holdet på Kirkebækvej slog Viborg FF med 2-0.


Det blev på ingen måde en let sejr for KK07erne, der måtte helt hen mod slutningen af anden halvleg før de to forløsende scoringer faldt.


Indtil da havde kampen været forholdsvis lige; dog med KK07 som det flittigst afsluttende hold. VFFerne kæmpede for godt deres teoretiske overlevelseschance, og især en velspillende Viborg-målmand var godt med til at holde sit hold inde i kampen indtil et kvarter før tid, hvor Mads Sørensen med sit 10ende sæsonmål bragte KK07 i front.

Herefter gik gassen af hjemmeholdet, og i det sidste kvarter var holdets mål nærmest i belejringstilstand. Det blev kun en enkelt scoring yderligere, da Chris Dohn efter et fint indlæg fra Casper Møller fik headet bolden ind under VFFs målmand.


Med VFFs nederlag er det nu givet, at holdet sammen med Skive IK rykker ned i serie 4, Sejren var kærkommen og vigtig for KK07, der efter et par mindre gode kampe havde brug for en ny succesoplevelse inden holdet går på vinterpause,

Inden da venter dog et par svære kampe mod henholdsvis Hobro IK (hjemme 28/10) og Sparkær (ude 3/11). KK07erne kan nu spille frit uden at tænke i overlevelse og spiller holdet op til sit bedste, er der absolut god mulighed for yderligere point på kontoen.

En kommentar

  1. 918kiss, 13/11-18, 20:19 Q

    Do not think of reading as drudgery; instead think pc as an enjoyable moment for self-discovery.

    Plan the obtaining the bridesmaid dress, do this in build up. https://cuci.today/

Smid en kommentar

Tilladte HTML-tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>