okt 27 2018

Flot come-back af KK07  

Kategori: Serie 3, redigeret: 28/10-18

Det lykkedes KK07 på hjemmebanen i Kølvrå at overvinde en skidt start. Topholdet fra Hobro dominerede det meste af første halvleg og vandt denne med 2-0. I anden halvleg blev der dog vendt op og ned på tingene. På trods af to undertals perioder lykkedes det hjemmeholdet at vende kampen og på to mål i det sidste kvarter at sikre sig et meget fortjent point.


Selv om hjemmeholdet egentlig startede kampen godt, blev holdet noget rystet da gæsterne efter fem minutters spil bragte sig foran i en situation, hvor KK07s forsvar ikke så alt for godt ud.

Herefter stod der Hobro på det det meste og efter et lille kvarter øgede de føringen til 2-0 på et flot frisparksmål.

Det lykkedes hjemmeholdet på god fight at holde Hobro fra yderligere scoringer og gradvist at kæmpe sig tilbage i kampen.

På trods at de to ti-minutters udvisninger til KK07 i anden halvlegs begyndelse havde Hobro svært ved at genfinde de fine takter fra første halvleg; ikke mindst takket være en god kollektiv fighterindsats fra KK07ernes side.

Da hjemmeholdet efter ca. tyve minutters endelig igen kunne spille med fuldt hold, begyndte kombinationerne også i højere grad at lykkes, og resten af halvlegen var domineret af KK07.

Overtaget blev belønnet et kvarter før tid, da Frederik Dahlgaard efter et hjørnespark fik sendt bolden ind bag Hobros målmand til 1-2 reducering.

Ti minutter før tid sikrede Nicolai Madsen fortjent KK07 det ene point, da han med et fladt spark tæt op ad den ene målstolpe scorede kampens sidste mål.I de allersidste minutter var hjemmeholdet faktisk tæt på at tage alle point, da holdet gennem et længere pres på Hobro forsvaret kom til 2-3 pænt store chancer. Det blev dog ved de 2-2, et resultat som hjemmeholdet nok var mest glad for. Holdet havde leveret dets måske bedste kamp i efteråret, mod en svær modstander, der inden kampen stadig var inde i kampen om oprykningen til serie 2.

Spillerne blev efter sidste fløjt klappet fra banen af de trofaste tilskuere, der havde trodset efterårets kulde for at støtte hjemmeholdet inden vinterpausen. Både formand Søren Andersen og træner Peter takkede efter kampen de trofaste fans for opbakningen og lovede at spillerne nok skulle være klar til at give den en ny skalle i 2019.
Sidste hjemmekamp er lørdag 3 november ude mod Sparkær kl. 13.30. Samme aften klokken 18.00 er der afslutningsfest i klubhuset i Kølvrå for alle KK07s medlemmer, udvalg og hjælpere. Pris 100 kr. Tilmelding hos David Pedersen 28291322 eller Bjarke Andersen 40141425; senest 28.10
Taktikken finpudses inden kampstart!

KK07s Venner var godt med under kampen.

En kommentar

  1. download, 16/01-19, 7:45 Q

    There is definately a lot to find out about this subject.
    I like all of the points you made.

Smid en kommentar

Tilladte HTML-tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>