nov 04 2018

Fin indsats blev ikke belønnet med point  

Kategori: Serie 3, redigeret: 04/11-18

KK07 serie 3 sluttede kalenderåret af på udebane mod Sparkær IF. KK07 spillede en af efterårets bedste kampe, men måtte alligevel forlade banen med et ærgerligt 3-1 nederlag.


KK07erne dominerede det meste af kampen og især første halvleg var nærmest spil til et mål. Kun uheld og et par flotte refleksredninger fra hjemmeholdets målmand forhindrede KK07 i at gå til pause med en føring.

Det er altid bekymrende når en overtagsperiode ikke belønnes med mål, men KK07erne syntes i begyndelsen af anden halvleg upåvirkede at den manglende ”tur i den”. Da Søren Jørgensen efter kvarters tid inde i anden halvleg på et bragende og forløsende hovedstød bragte KK07 i front, tænkte man, at retfærdigheden trods alt ville ske fyldest.

Desværre betød målet at KK07erne tabte en del af koncentrationen i forsvaret, og få minutter efter var en Sparkær angriber dygtig til at udnytte dette til en udligning.

KK07 forsatte med at have bolden mest, men Sparkær må roses for holdets effektivitet. På to fine langskud, som på en heldigere dag nok var blevet pareret af KK07 defensiven, blev 1-1 ændret til en 3-1 føring og selvom KK07 i kampens slutfase kom til flere store chancer blev det ikke til flere scoringer. Ærgerligt at man efter en fin indsats, med god fight og fint opspil, ikke blev belønnet med point, men holdet kan dog gå på vinterpause med en god fornemmelse og tro på et godt fodboldforår.

En kommentar

  1. mega 888, 10/12-18, 16:28 Q

    The internet is easy to access . bunch of files get been linked alongside.
    Aim to please your customers and they will always returning for
    whole lot. There greater level of ways to earn money blogging. https://918kiss.poker/casino-games/73-mega888

Smid en kommentar

Tilladte HTML-tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>