feb 17 2019

Snæver sejr i årets første testmatch.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 17/02-19

KK07 serie 3 vandt forårets første testkamp i Viborg Nørremarken med 1-0 på et mål af Chris Dohn scoret tidligt i den anden af de tre 30 minutters perioder.


Især i kampens første halvdel viste KK07erne ganske lovende spil og det havde ikke været urimeligt, hvis holdet havde ført med et enkelt eller to mål, da Chris fra en meget spids vinkel overrumplede Nørremarkens velspillende målmand.

Som kampen skred frem, dalede spillets kvalitet og det blev tydelige at begge hold befandt sig i en opstartsfase og at der desuden var afbud på begge mandskaber.

I kampens sidste minutter pressede hjemmeholdet godt på og kun en feberredning af målmand Felix Efraimsen sikrede KK07erne den knebne, men dog velfortjente sejr.

Der var fin debut til offensivspilleren Saimonas Malinauskas og Jonas Lyngholm, der længe har været ude længe med en skade, gjorde det rigtig fint i den time han var på banen.

Smid en kommentar

Tilladte HTML-tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>