feb 24 2019

Uafgjort i anden testkamp  

Kategori: Serie 3, redigeret: 30/06-19

KK07 serie 3 spillede lørdag eftermiddag uafgjort i årets anden testkamp i Overlund mod lokale Eastside.


Kampen blev en overordnet set en jævnbyrdig forestilling; dog med KK07 i mest boldbesiddelse. Kampen sluttede 2-2, men KK07erne måtte dog ærgre sig over at se hjemmeholdet udligne gæsternes 2-0 føring i løbet af de sidste 10 minutter.

KK07 kom frem til en del fine muligheder i løbet af første halvleg, men man måtte helt hen til kort før pausen inden første scoring faldt. Kennet Siig blev fældet i hjemmeholdets felt og på det efterfølgende straffespark sørgede Søren Jørgensen for en KK07 scoring.


KK07s forsvar havde i løbet af første halvleg set solidt ud og målmand, Mike Dohn blev ikke sat på de store prøver.

Tidligt i anden halvleg begyndte KK07 at bytte lidt rundt på holdet; bl.a. fordi nogle spillere endnu ikke er helt klar til fulde 90 minutter. Dette kostede lidt på organisationen og hjemmeholdet, der generelt virkede til at være i god form, fik mere spil.

Det blev dog KK07 der scorede kampens andet mål, da Mikkel Overgaard med en dyb stikning fandt David Pedersen, som fik bragt stillingen på 0-2. Dette skete endda i en periode hvor KK07 var en mand i undertal.

Mod kampens slutning blev tydeligt at vi er tidligt på sæsonen, og at trætheden begyndte at melde sig hos flere spillere. Dette kostede på koncentrationen og gav hjemmeholdet muligheden for at udligne KK07ernes føring.

Overordnet set var det en ganske fin træningskamp, hvor KK07 især i første halvleg viste gode takter, på trods af afbud fra stamspillere som Casper Møller, Mark Tulstrup, Nicolai Madsen, Nicolai Gansler og Thomas Jørgensen.