mar 10 2019

KK07 på træningslejr  

Kategori: Arrangement, redigeret: 07/06-19

I weekenden 8-10 marts var 18 KK07 seniorspillere og 6 ledere på weekend træningsophold på Vigsø Centeret ved Hanstholm.


Turen, der både havde et sportsligt og et socialt sigte, var tilrettelagt og planlagt af træner Peder Ørskov i samarbejde med holdleder Rolf Schulz. Ved ankomsten sidst fredag eftermiddag fordelte deltagerne sig i fire hytter, og kort efter var alle spillerne igennem en forhindringsbane. Hefter var der mulighed for en svømmetur i centerets badeland, hvilket de fleste benyttede sig af.

Efter aftensmaden i hytterne, havde Rolf forberedt en teambuilding-øvelse, som en lille konkurrence mellem spillerne i de forskellige hytter.

Lørdag kl. 8 var der morgenmad i hytterne og omkring klokken 10 samledes alle spillere i ”lederhytten”, hvor man i tre grupper fik til opgave at planlægge en relevant øvelse i henholdsvis hjørnespark, indkast og frispark i angrebszonen.

En time senere var der fremlæggelse i plenum. Det viste sig at alle tre hold havde arbejdet godt og seriøst med deres opgaver, og det er tanken at man de kommende træningsaftener ville afprøve øvelserne i praksis til eventuel brug under de kommende kampe; faktisk kom en af kombinationerne i brug allerede samme eftermiddag i den planlagte træningskamp mod NordThy.
Det var oprindeligt tanken at afprøve øvelserne på banerne ved centeret, men en kraftig og kold storm betød, at man valgte kun at spille en halv times småbold på to mål.

Træningskampen skulle spilles kl. 15 i Østerild mod det lokale serie 3 hold fra Frøstrup/Hannes/Nordthy. Det blev trods meget vanskelige bane- og vejrforhold en rigtig fin træningskamp for KK07. De lyseblå var fra starten langt de bedste til at håndtere den vanskelige bane, hvor der flere steder stod åbent vand.Forsvaret stod solidt og de offensive spillere sprudlede med fine kombinationer. Allerede efter ti minutters spil kom KK07 foran ved Johan Kjemtrup, der kom først til et fladt indlæg fra venstre. 10 minutter senere havde KK07 held til at omsætte en af de forberedte hjørnesparkskombinationer til yderligere scoring. Efter et kort hjørnespark fik Nicolai Madsen sendt bolden ind i feltet hvor Andreas Thagaard nåede højst og fik bold styret i en høj bue ind over Nordthys målmand.

Det fortsatte med fint kombinationsspil fra KK07s side og efter en halv time kunne Nicolai Madsen gøre det til 3-0. Selv om der var tilbud til yderligere scoring holdt denne stilling til pausen.

Der blev i pausen byttet rundt på holdet, men KK07s spildominans fortsatte, om end i mindre udpræget grad. Det blev 4-0 ved Saimonas Malinauskas på et flot kontrolleret hovedstød efter fint indlæg fra David Pedersen.

10 minutter før tid fik Nordthy deres eneste reduceringsmål på et bragende langskud, hvor en chanceløs Mike Dohn måtte se sig passeret. De sluttede således med en solid 4-1 sejr til KK07. En fint resultat og en kamp, der giver løfter om et godt forår.

Resten af turen var overladt til hygge og socialt samvær. Der var blandt andet af spillerne arrangeret en FIFA-turnering.
Efter morgenmad og oprydning drog man atter sydpå efter en på alle måde veltilrettelagt og vellykket tur.

Tak til Rolf, for de gode billeder.