mar 30 2019

Ærgerlig start for KK07  

Kategori: Serie 3, redigeret: 01/07-19

Det blev på flere måder en ærgerlig start på sæson 2019 for KK07s serie 3 spillere. Først og fremmest måtte spillerne lørdag eftermiddag ærgre sig over at forlade banen i Kølvrå med et knebent 1-2 nederlag til Måbjerg IF, i en kamp, der kunne være gået begge veje. At både Jonas Lyngholm og Thomas Jørgensen under opvarmningen måtte konstatere, at de ikke var stand til at spille kampen, gjorde på forhånd betingelserne vanskelige for hjemmeholdet. Den seneste træningskamp havde været usædvanlig hård ved KK07 truppen, da flere spillere i denne kamp måtte forlade banen med større og mindre skader. Chris Dohn er således ude i flere uger og foruden Jonas og Thomas, døjer også Frederik Dahlgaard, Kennet Siig, Mike Dohn og Andreas Thagaard med skader.


Kampen i Kølvrå var jævnbyrdig og det blev desværre et dumt straffespark ti minutter før pausen, der satte gæsterne i gang. For at gøre ondt værre blev denne føring øget til 2-0 inden hjemmeholdet var kommet sig over den første scoring.

KK07 kom godt ud til anden halvleg, og skabte på trods af en del opspilsfejl langt flere chancer end i første halvleg.

KK07s enlige mål blev scoret et kvarter før slutfløjt af Bjarke Andersen, da han tæt under mål fik bolden ekspederet ind over stregen efter et længerevarende pres, der blandt andet havde budt på en fin afslutning fra Nicolai Madsen.

I kampens hektiske slutfase appellerede hjemmeholdet et par gange for straffespark. I ’et tilfælde mente dommeren at forseelsen var begået lige uden for feltet og nøjedes med at give et frispark og en ti minutters udvisning til synderen.

De ti minutter i overtal gav hjemmeholdet et solidt spilovertag, men desværre blev for mange bolde mistet inden man kom til afslutninger på målet.
Det kunne også være endt med et 1-3 nederlag, hvis ikke målmand Mike Dohn med en flot refleks havde pareret en farlig Måbjerg afslutning.

Kampen blev overværet af knap hundrede tilskuere, der måske ikke fik så meget spillemæssigt at glæde sig over, men som dog i glimt kunne nydeforårssolen. Allerede næste lørdag kl. 14.00 er der chance for revanche på Kølvrå Stadion, hvor Herning IK kommer på besøg.