apr 06 2019

Denne gang var marginalerne med KK07  

Kategori: Serie 5, redigeret: 07/04-19

Det blev lørdag eftermiddag i hjemmekampen mod Herning IK igen en tæt forestilling for serie 3. Heldigvis blev det denne gang KK07, der trak det længste strå og som kunne forlade banen med tre kærkomne point. Sidste lørdag blev det til et knebent 1-2 nederlag mod Måbjerg, så glæden var ekstra stor ved denne lørdag at have marginalerne med sig. Som cifrene 1-0 fortæller, blev det en tæt kamp, der først var afgjort ved dommerens sidste fløjt.


KK07s bruttotrup 2019 – fraværende var Mark Tulstrup og Jonas Lyngholm


Første halvleg var spillemæssigt meget lige; måske med et lille overtag til hjemmeholdet, der da også virkede farligst. Ikke mindst efter dødbolde opstod der farlige situationer, som gæsterne dog i kampens første 20 minutter stod godt imod.

Det var da også en dødbold, der bragte kampen sit enlige mål. HIKs målmand gik efter godt tyve minutters spil helt galt af et frispark fra David Pedersen og bolden gik til alles forundring direkte i mål efter at være hoppet over målmanden.

Denne scoring satte lidt mere gang i gæsterne, der herefter fik et lille spilovertag. Der blev dog ryddet godt op i KK07s bageste kæde og det blev dog ikke til de helt store chancer for gæsterne.

Det var en for årstiden meget varm og solrig eftermiddag så pausen bekom nok KK07erne vel der havde kæmpet godt for at fastholde den spinkle føring.
I anden halvleg var gæsterne i klart spillemæssigt overtag, mens KK07s hurtige offensivspillere hele tiden lurede på kontramuligheder. Dem blev der faktisk en hel del af, men desværre løb det meste ud i sandet.

Igen i denne halvleg virkede KK07 farligst på dødbolde og kun en meget flot redning fra Hernings målmand forhindrede Bjarke Andersen i at heade KK07 på 2-0 efter en fin frisparksbold fra David Pedersen.


I den anden ende måtte Mike Dohn også ca. ti minutter før tid hente en mirakelredning frem for at sikre KK07 alle tre point.

Begge holds spillere var imod kampens slutning tydeligt trætte efter at have leveret en god fighterindsats. Det var langt fra alt der lykkedes for de to holds spillere, men viljen og gejsten hos hjemmeholdet var måske lige den smule større til at kunne retfærdiggøre resultatet.

Glæden og lettelsen var i hvert fald stor ved dommerens sidste fløjt og holdet kan nu med tre point i bagagen se frem til den tredje hjemmekamp i træk, når Herrup BF næste lørdag kl. 14 kommer på besøg.

Som sidste lørdag var omkring 100 tilskuere mødt frem og de kunne denne gang klappe glade spillere fra banen.

Trackbacks & Pingbacks

  1. mall medan
    Trackback / 05012019, 19:27