apr 23 2019

Tjørring var bedst til at udnytte vinden.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 12/07-19

Det blev desværre ikke til point for KK07 serie 3 pinsemandag i Tjørring. De lyseblå tabte det jævnbyrdige opgør med 2-0 i en kamp, hvor en kraftig vind spillede en stor rolle. Tjørring havde vinden i ryggen i første halvleg, og havde godt hjulpet heraf et mindre spilovertag.


Det lykkedes KK07 at holde stand indtil ti minutter før pausen, hvor et dumt frispark begået lidt uden for målfeltet skulle blive afgørende for kampens udvikling. Et godt spark godt hjulpet af en solid rygvind, snød Mike Dohn i målet. Inden KK07erne rigtig var kommet sig over scoringen kom Tjørring på 2-0 på et fladt spark, der blev rettet af og ikke levnede Mike nogen chance for at komme på tværs.

Det syntes dog ikke umuligt for KK07 med vinden i ryggen at vende slaget i anden halvleg. Desværre formåede holdet ikke at udnytte denne fordel til at komme tilbage i kampen og anden halvleg sluttede målløs.