maj 04 2019

Tredje nederlag i streg.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 12/07-19

Fredag aften måtte KK07s serie 3 spillere for tredje gang i træk forlade banen uden hverken at have scoret eller have fået point. Topholdet fra Herning KFUM skulle vise sig en for stor mundfuld for KK07erne, der for tiden har svært ved at skabe chancer og at omsætte de få muligheder, der trods alt kommer, i mål. Det blev til et 0-4 nederlag efter en pausestilling på 0-2.


Herning spillerne satte sig fra kampens start tungt på spillet, men det lykkedes dog hjemmeholdet at holde stand det første kvarter. Faktisk var KK07erne ved at spille sig ind i kampen, da KFUM scorede kampens første mål. En Herning angriber kunne pludselig umarkeret heade bolde forbi KK07s målmand Stephan Liedtke.

Inden pausen straffede gæsterne KK07 for en fejl i opspillet og bragte sig på et skud fra kanten af straffesparksfeltet foran med 2-0.

Med en pausestilling på 0-2 og med et hjemmehold, der var kommet bedre med undervejs, så det ikke helt umuligt ud for KK07 at vende slaget. Der blev foretaget et par udskiftninger og rokeret lidt rundt på opstillingen, men et dumt straffespark begået allerede efter få minutter inde i anden halvleg knækkede det spinkle håb.

Inden sidste fløjt blev der dømt yderligere to straffespark mod KK07, hvoraf Stephan Liedtke fint klarede det ene.

I en kort periode mod kampens slutning, var KK07 kommet to mand i overtal, men hjemmeholdet formåede ikke at profitere på dette. Det hører dog med til historien at et tæt snevejr gjorde det så godt som umuligt for spillerne, at spille sammenhængende fodbold.Glimt fra mandagens aftenkamp ude mod Vildbjerg, der blev tabt med 0-5: