jun 11 2019

Kræfterne slap op.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 09/08-19

KK07s trængte serie 3 spillere tog mandag eftermiddag imod det stærke tophold fra Vildbjerg. Man vidste på forhånd, at det ville blive en vanskelig opgave for hjemmeholdet, der på der seneste er kommet i alvorlige nedrykningsproblemer.


KK07erne kom rigtig godt ud til kampen med både vilje og energi. Faktisk var det i den første halve time svært at finde spillemæssige forskelle på bund og top.

Forsvaret fik i kampens start holdt gæsterne godt fra fadet og i den anden ende fik KK07 angribere skabt uro i den ellers så sikre Vildbjerg defensiv.

Ikke mindst gav Abdul Wahalyie med sin opportunistiske og lidt uortodokse stil gæsterne problemer. Allerede efter ca. ti minutters spil var han på plads, da der efter et hjørnespark ikke blev clearet ordentlig af i Vildbjerg forsvaret og han kunne sende bolden det sidste stykke ind over stregen til en overraskende KK07 føring.

Målet var lidt af et wake-up call for gæsterne, der efterfølgende satte mere energi og tempo på deres spil. Midt i halvlegen fik Vildbjerg da også udlignet til 1-1 og man kunne da frygte at gassen ville begynde at sive ud af KK07 ballonen; dette skete heldigvis ikke.

KK07 fortsatte det optimistiske spil og pressede gæsterne godt over hele banen. Dette blev igen belønnet ti minutter før pausen, hvor Abdul fik presset sig forbi et par forsvarere og efterfølgende fik passeret Vildbjergs ellers meget velspillende målmand. Inden 2-1 målet havde han bl.a. pareret en flot afslutning fra Nicolai Madsen. Faktisk måtte han kampen igennem adskillige gange vise tilsvarende format, for at holde KK07 fra yderligere scoring.

KK07s nye føring holdt desværre kun fem minutter og inden pausen havde Vildbjerg ændret 2-1 til 2-3. Samtidig blev KK07 ramt af en ti-minutters udvisning, der betød at man måtte starte anden halvleg i undertal.


I anden halvleg stod der Vildbjerg på det meste, selvom der var enkelte gode KK07 muligheder; bl.a. et flot saksespark fra Bjarke Andersen, som målmanden desværre fik pareret. Efterhånden som kræfterne slap op hos hjemmeholdet, fik gæsterne mere og mere plads, og inden slutfløjt var 2-3 blevet til 2-9.

Det store nederlag kunne dog ikke ændre ved at KK07 havde leveret en god indsats, der mod en knap så stærk modstander, sagtens kunne have givet point; og point er der nu for alvor brug for. Næste modstander er rækkens andet tophold fra Herning KFUM så også her vil der blive brug for en god KK07 indsats; helst over alle 90 minutter.