jun 16 2019

God indsats blev ikke belønnet med point.  

Kategori: Serie 5, redigeret: 28/08-19

KK07 måtte endnu en gang forlade banen uden point på trods at både god fight og periodevis fint spil. Udekampen mod topholdet fra Herning KFUM blev tabt knebent 1-3 efter en KK07 føring ved pausen.


Situation fra første opgør på Kølvrå Stadion 4/5

KK07s mål blev scoret tidligt i kampen på et straffespark begået mod Johan Kjemtrup som Nicolai Madsen omsatte i mål.
Der var chancer for flere mål i begge ender af banen med KK07s føring holdt til pausen. Et kvarter inde i anden halvleg var det KFUMs tur til at blive tildelt et straffespark som ændrede stillingen til 1-1.
Denne stilling holdt til kampens slutminutter, hvor et par mindre gode KK07 aktioner kynisk blev udnyttet af hjemmeholdet til yderligere to scoringer. Et rigtig ærgerligt resultat for KK07; dels fordi holdet havde fortjent bedre og dels fordi holdet med blot en enkelt point selv kunnet have sikret overlevelse i serie 3. Nu er holdet afhængig af hjælp fra Herrup IF i deres kamp mod Tjørring, samtidig med at Holstebro B skal besejres torsdag aften på hjemmebanen i Kølvrå.