jul 26 2019

Uafgjort i første runde af Fjends-Cup.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 26/07-19

Det lignede længe en komfortabel KK07 sejr i Sparkær torsdag aften. Efter en halvlegsføring på 2-1 mod Feldborg/Haderup kom KK07erne tidligt i anden halvleg på 3-1 og havde kort derefter en åben chance for at lukke opgøret til 4-1. Dette skete desværre ikke og som anden halvleg skred frem overtog Feldborg gradvist initiativet og i kampens sidste minutter scorede de to gange og fik med 3-3 det ene point.


Ærgerligt for KK07, der havde spillet en fin første halvleg og kampen igennem virket farlige på hjørnespark og dødbolde på modstanderens banehalvdel.


Efter at være kommet bagud et kvarter inde i kampen fik KK07 hurtigt udlignet ved Frederik Dahlgaard; netop efter et fin bold fra Nicolai Madsen. Kort efter bragte Mads Møller KK07 på 2-1, hvilket også var pausestillingen.Tidligt i anden halvleg scorede Frederik Dahlgaard sit andet mål; denne gang efter et hjørnespark.Næste kamp i Fjends Cup er lørdag eftermiddag kl. 13.30, hvor KK07 møder Skals.Smid en kommentar

Tilladte HTML-tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>