aug 17 2019

Ærgerlig start på efteråret.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 17/08-19

Det blev til et ærgerligt nederlag i efteråret første kamp i serie 3. I en jævnbyrdig kamp i Sparkær viste hjemmeholdet sig skarpest og sikrede sig via en 3-1 sejr de tre point.


Allerede efter fem minutters spil kom Sparkær foran på et med flot flugtskud, der efterlod Henrik Poulsen i KK07 målet chanceløs. Efter ca. tyve minutters spil var den gal igen. Sparkær blev tilkendt et straffespark som sikkert blev omsat til mål og en hjemmeføring på 2-0.

KK07 havde ellers bolden mest og havde held til at stresse hjemmeholdets forsvarere til at lave fejl; desværre førte dette i første halvleg kun til halve chancer.

Efter en halv times spil måtte KK07s frontangriber Abdul Wahalyie desværre udgå med med hvad der lignede en fiberskade, og der måtte rokeres lidt rundt på KK07-opstillingen.

I anden halvleg var KK07 fortsat i størst boldbesiddelse og det lykkedes i stigende grad at skabe chancer mod det lidt usikre Sparkær forsvar.

Efter godt 70 minutters spil kom endelig den fortjente reducering. David fandt foran Sparkær målet en helt fri Nicolai Madsen, der havde let ved at sende bolde i det tomme mål. Det lignede på dette tidspunkt en kamp, hvor KK07erne kunne få point, men allerede få minutter senere bragte Sparkær sig på 3-1. Man måtte sande, at hjemmeholdet var dygtigst til at udnytte deres chancer.

Målet gjorde det rigtig svært for KK07erne fortsat at tro på et resultat, og selv om der fortsat blev kæmpet godt, lykkedes det ikke at ændre ved stillingen. En enkelt gang måtte Sparkærs målmand hente bolden ud af nettet, da KK07s spillende træner Jesper Larsen tæt under mål fik styret bolden ind. Målet blev dog korrekt underkendt for off-side af kampens dommer Gert Aaby.


Selv om det ikke blev til point i denne omgang, viste KK07-holdet dog så gode takter, at der fortsat er god grund til tro på et godt fodboldefterår.