aug 22 2019

Skidt aften for KK07  

Kategori: Serie 5, redigeret: 21/01-20

KK07s serie 3 spillere led onsdag aften et sviende nederlag på 0-4 i hjemmekampen mod Sunds IF. Hjemmeholdets spillere havde både individuelt og kollektivt en off-day og bortset fra 20 fornuftige minutter mod slutningen af første halvleg, er kampen nok bedst tjent med at blive arkiveret KK07s glemmebog.


Allerede efter tre minutters spil kunne Sunds bringe sig i front efter en koncentrationsfejl i KK07 forsvaret. Langt fra nogen ønskestart for hjemmeholdet, der dog i løbet af første halvleg gradvist fik kæmpet sig ind i kampen. Man var faktisk tæt på en udligning, da en afslutning fra spillende træner Jesper Larsen ramte undersiden af overliggeren.

Med en pausestilling på 0-1 så det ikke helt håbløst ud, men med et nyt billigt mål til gæsterne tidligt i anden halvleg fes gassen langsomt ud af KK07 ballonen.

Sunds investerede generelt meget mere i kampen, og der kunne ikke indvendes noget imod sejren, omend den nok var unødvendig stor.
Allerede søndag eftermiddag får KK07erne mulighed for revanchere sig når Viborg Eastside kl. 13.00 kommer på besøg på Kølvrå Stadion.


Inden kampen blev der afholdt et minuts stilhed til ære for og minde om nyligt afdøde John Nielsen, der gennem årene har støttet KK07 som sponsor og som deltager i diverse KK07-aktiviteter.