aug 26 2019

Så kom serie 3 også på tavlen  

Kategori: Serie 3 / Serie 6, redigeret: 26/08-19

Med de flotte cifre 5-1 kom KK07 serie 3 søndag eftermiddag på fornem vis på tavlen i hjemmekampen mod Viborg Eastside.


Gæsterne startede ellers kampen bedst og havde i kampens begyndelse et klart overtag. Det kom dog ikke til rigtig farlige chancer og gradvist fik KK07erne spillet sig ind i kampen. Efter små ti minutters spil blev Abdul Wahalyie spillet op til en fin afslutning, som målmanden dog kom i vejen for. Umiddelbart efter måtte Abdul lade sig udskifte med en fiberskade.

Efter godt et kvarters spil forsøgte Mathias Jensen sig med et fladt langskud, som Eastsides målmand gik helt galt af, og kampen var pludselig vendt til KK07s fordel. Inden for fem minutter var 1-0 pludselig blevet til 3-0. Først var det Nicolai Madsen der alene med gæsternes målmand køligt loppede bolden i nettet, og kort efter gjorde Jesper Monberg det til 3-0 tæt under mål.


Herefter var kampen igen mere lige og Eastside kæmpede godt for at komme tilbage i kampen. Holdet var på dog på dagen temmelig uskarpe, og hvad der kom inden for rammen tog KK07s rutinerede målmand Henrik Poulsen sig af.

Det lykkedes dog gæsterne at få reduceret til 3-1 inden pausen, da et hovedstød ramte en KK07 forsvarer og snød ”Polle” i målet.

Det meste af anden halvleg havde gæsterne bolden mest og de lignede et hold, der godt kunne spille sig tilbage i kampen. Men som i første halvleg blev der afsluttet for svagt.

Da der et kvarter før tid blev begået straffespark mod David Pedersen i et kontraløb, kunne KK07 endelig lukke kampen. Nicolai Madsen tog sig af sparket som han sikkert omsatte i mål.


Fem minutter senere sluttede Bjarke Andersen målfesten af, da han med et kontrolleret hovedstød passerede Eastsides målmand.
Efter kampen blev banen overladt til KK07 serie 6 og Ans GF. Her fulgte hjemmeholdet flot op på serie 3´s sejr og med de knusende cifre 12-3 konsoliderede holdet sin førsteplads i kredsen.

Allerede tirsdag aften skal serie 3 igen i aktion, når den udsatte kamp mod Viborg NUGF spilles på Kølvrå Stadion kl. 19.00.