aug 28 2019

Flot KK07 spil.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 28/08-19

KK07 serie 3 fulgte på fornemste vis op på søndagens 5-1 sejr over Viborg Eastside. Tirsdag aften var det NUGF, der besøgte Kølvrå Stadion og holdet blev sendt hjem til Viborg med tenniscifrene 6-1.


KK07erne spillede en rigtig flot kamp med fine kombinationer, chanceskabende spil og masser af energi; holdets absolut bedste kamp dette efterår.

Et højt pres fra kampens begyndelse skabte stor uro i gæsternes bagerste geled og allerede efter få minutters spil var NUGFs målmand blevet lokket så langt ud af sit felt, at Mathias Jensen dygtigt med et lop kunne bringe KK07 i front.

KK07 pressede fortsat på og man fornemmede at næste scoring snart måtte komme. Det gjorde den da Benjamin Mørcke med et fladt hårdt spark fra kanten af straffesparksfeltet gjorde det til 2-0.

Altid målfarlige Nicolai Madsen gjorde det til 3-0 midt i halvlegen og det fine KK07 spil forsatte til pausen; dog uden yderligere scoring.
NUGF havde enkelte afslutninger, men en velspillende Mike Dohn i målet tog sig fint af, hvad der kom.

Tidligt i anden halvleg kunne Jesper Monberg heade KK07 på 4-0 efter et fint indlæg fra Hans Christian Rosholm.NUGF satsede i anden halvleg hårdt for at komme tilbage i kampen og det lykkedes da også at få reduceret til 1-4 på skarp afslutning fra højre side, som Mike i målet ikke kunne stille noget op imod.

Kort efter kunne Jesper Monberg dog lukke kampen, da han i et kontraløb med et hårdt spark udplacerede NUGFs målmand.


Det blev til endnu en KK07 scoring, da Mathias Jensen tæt under mål fik tilkæmpet sig bolden og med sin anden scoring gjorde det til slutresultatet 6-1.


Efter 3 kampe på blot 6 dage venter der nu en tiltrængt kamppause for spillerne, hvis næste kamp er fredag 6 september ude mod topholdet fra Stoholm IF.

Pausen giver skadede spillere som Jonas Lyngholm, Abdul Wahalyie, Nicolai Gansler, Johan Kjemtrup m.fl. god mulighed for at restituere og forhåbentlig blive kampklar til det spændende opgør.