okt 05 2019

Serie 3 gav topholdet kamp til stregen.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 07/10-19

Det var en flok skuffede KK07ere, der lørdag forlod banen i Sunds med et 3-2 nederlag, hvor hjemmeholdet havde scoret sejrmålet i kampens overtid. KK07 havde leveret en rigtig fin indsats mod det velspillende tophold, og kunne godt have fortjent et point i kampen, hvor holdene på skift havde dominansen.


Hjemmeholdet startede kampen med et kraftigt pres på KK07s defensiv, og det så ud til at blive en meget vanskelig opgave for KK07 og kun et spørgsmål om tid før Sunds fik hul på bylden.

På god fight og fine indgreb fra KK07s målmand Henrik Poulsen, lykkedes det dog at ride stormen af og de lyseblå kom med i kampen. På et fantastisk langskud af Nicolai Madsen, der totalt overrumplede Sunds’ forsvar kom KK07 efter godt tyve minutters spil på 1-0.


KK07 havde i minutterne efter Sunds lettere rystet og kunne kort efter have bragt sig på 2-0 da der efter nogle tilfældigheder i Sunds’ felt opstod en helt åben chance. Desværre blev denne mulighed forspildt, med en afslutning, der gik over mål.

Med 2-0 kunne de lyseblå måske have fastholdt dominansen, men det blev igen Sunds der tog teten. Med to mål i det sidste kvarter af halvlegen blev det så hjemmeholdet, der kunne gå pause med momentum.

Sunds forsatte dominansen i begyndelsen af anden halvleg uden at formå at score, og som kampen skred frem blev KK07erne mere nærgående. Tilsyneladende var nogle af Sunds’ spillere ved at køre en smule træt.

Det lignede mere og mere en KK07 udligning, og den kom da også da David Pedersen på et intelligent og veludført lop bagom sig selv snød både Sunds’ målmand og forsvarere.


Med ti minutter igen lignede det mest en uafgjort. KK07 havde i slutminutterne bolden mest, men i kampens overtid var man i forsvaret pludselig ikke opmærksom på en helt fri Sunds spiller, der efter at have modtaget bolden sikkert sendte bolden ind bag Henrik Poulsen.
En rigtig ærgerlig dukkert for de lyseblå, der ellers havde spillet en af de bedste kampe i efteråret.

Allerede torsdag aften er der mulighed for at vaske skuffelsen af, når KK07erne tager til Overlund for at møde bundholdet fra Eastside.

Søndag sørgede serie 6 dog allerede for en opmuntring, da holdet i Kølvrå vandt lokalopgøret mod AIF med 2-0 på mål af Christoffer Feiring og Jesper Monberg.