nov 03 2019

KK07 fastholdt fjerdepladsen trods stort nederlag  

Kategori: Serie 3, redigeret: 21/01-20

Årets sidste seriekamp blev ikke nogen stor oplevelse for KK07 der måtte indkassere et nederlag på hele 1-8 i udekampen mod Ravnsbjerg/Løgstrup. Det stærkt afbudsramte KK07-hold måtte stille op med nye spillere på nye pladser og det udnyttede et veloplagt hjemmehold.Allerede efter få minutters spil kom hjemmeholdet foran, men det lykkedes herefter KK07 at få bedre fodfæste i kampen. Det blev dog 2-0 efter en lille halv times spil efter en meget lige periode. Kampens højdepunkt set med KK07 briller indtraf kort efter, da Benjamin Mørcke på et flot fladt skud på en bold, fint lagt af af Jesper Monberg, reducerede til 2-1. På dette tidspunkt så det ud som om, de lyseblå havde muligheder for at komme tilbage i kampen. Det blev desværre kun ved det ene KK07 mål, og inden pausen havde hjemmeholdet bragt sig på 3-1.

Da det tidligt i anden halvleg blev 4-1 punkterede ballonen for KK07, der herefter bare skulle have resten af tiden overstået. At det skulle blive hele 8-1 skyldtes dog også stor effektivitet hos Ravnsbjergs angribere, der trods flere gode indgreb fra vikarierende målmand Per Nørskov, rigtig boltrede sig på den regnvåde bane.


Resultaterne i kredsens øvrige kampe magede det således, at KK07 trods det store nederlag kunne fastholde fjerdepladsen.