feb 08 2020

Så ruller bolden igen hos ”de lyseblå”  

Kategori: Masters / Senior kvinder / Serie 3 / Serie 6, redigeret: 09/02-20

Lørdag 8 februar var der træningsopstart og standerhejsning hos KK07.

Formand Søren Andersen bød ude på anlægget kort alle fremmødte velkommen til den nye sæson, hvorefter Claus Christiansen sørgede for at klubbens nye fane blev hejst. Herefter tog det nye træner-team Kent Rahbek og Rolf Schulz over, og sammen med 17 omklædte spillere, blev der trænet en times tid i det milde februarvejr.Efter badet var der traditionen tro officiel velkomst i klubhuset, hvor formand Søren Andersen bl.a. kunne præsentere ny-renoverede lokaler med nyt loft, nye lamper, nymalede vægge m.v. Søren kunne endvidere fortælle, at der i løbet af de kommende uger, vil komme helt nyt lysanlæg op, hvilket gennem flere år har været et stort ønske i klubben. Der er også bestilt nye mål som forventes at være at se løbet af kort tid. På træner/holdleder-siden er tingene også faldet på plads. For seniortræningen står Kent Rahbek og Rolf Schulz. Kim Jensen er ny holdleder for serie 3, mens Michael Andersen, Sebastian List Olesen og Henrik Poulsen i fællesskab vil tage sig af serie 6. For Masters står fortsat Bent Lundsberg og Morten Vindberg. Så rammerne for en rigtig god sæson, både på og uden for banen, skulle være til stede.

Foruden de omklædte spillere var ligeså mange interesserede mødt frem for at vise deres interesse og lyst til at bakke op om klubben og dens spillere.


Efter suppen fortalte Kent Rahbek om, hvordan han havde glædet sig til at komme tilbage i klubben og han redegjorde grundigt for sine tanker og forventninger til den nye sæson. Af forskellige årsager var en del seniorspillere desværre forhindret i at deltage i sæsonopstarten, men vi glæder os til at se dem når træningen for alvor går i gang i uge 7, med fast træning tirsdage og torsdage fra 19.00-20.30.