jun 19 2020

Første KK07 kamp efter corona-pausen.  

Kategori: Serie 5, redigeret: 19/06-20

KK07 spillede torsdag aften i Kølvrå træningskamp mod Viborg Vestermarkens serie 5. Det var holdets første kamp, efter at det igen er blevet muligt at spille kampe. KK07 stillede op med et hold bestående af mange unge og en håndfuld mere erfarne spillere. Spillet bar naturligt nok præg af, at det var et ikke sammenspillet hold, og at seniorfodbold for flere spilleres vedkommende er meget nyt.


På den baggrund blev det til en ganske fin første halvleg, hvor hjemmeholdet viste sig som det skarpeste. På mål af Bjarke Andersen og Nicolai Madsen kunne holdet gå til pause med en 2-0 føring.

Der var i anden halvleg flere muligheder for at ”lukke” kampen med en 3-0 scoring; ingen af disse blev dog udnyttet, og i løbet af det sidste kvarter fik Vestermarken udlignet KK07s føring til slutresultatet 2-2. Lidt ærgerligt, men dejligt at der igen spilles kampe i klubben.

Turneringskampene går først i gang til august, men der arbejdes på at få endnu en træningskamp her i juni måned. Ellers kan spillerne se frem til årets Fjends-Cup, hvor KK07 igen deltager.