jul 29 2020

Glimt fra årets Fjends Cup  

Kategori: Serie 5, redigeret: 30/07-20

KK07s seniorspillere deltager igen i år i den legendariske Fjends Cup. Det er i puljekampene blevet til to nederlag og en enkelt uafgjort kamp. For det unge og endnu ikke særligt sammenspillede KK07-hold, har det været en meget lærerig turnering, hvor der har været klar spillemæssig fremgang fra kamp til kamp. Der har, bl.a. på grund af ferie m.v., været en del ændringer på holdet i løbet af de tre kampe, men det meste af den grundstamme, der skal bære holdet i den forestående sæson i serie 5, har været gennemgående.


Modstanderne i de tre spillede kampe er alle rangeret højere end KK07, og selvom holdet i de to første kampe var fysisk overmatchet, blev der i glimt vist lovende takter. I den sidste kamp var holdet decideret uheldig med ikke at vinde, da Ravnsbjerg/Løgstrup i sidste minut udlignede til 2-2 på et dumt (tvivlsomt?) straffespark. Svenning Jeppesen og Mikkel Overgaard havde tidligt i første halvleg bragt KK07 på 2-0, mens Ravnsbjerg/Løgstrup i anden halvleg skulle bruge to straffespark for at udligne denne føring.

Der venter nu enkelt placeringskamp mod Feldborg/Haderup, der spilles fredag aften kl. 19.00.