sep 04 2020

Målfest i Kølvrå  

Kategori: Serie 5, redigeret: 04/09-20

Midtugekampen mellem Viborg Vestermarken og KK07 på Kølvrå Stadion blev med slutresultatet 4-4 noget af en målfest. Begge hold kunne dog efter kampen på forskellig vis ærgre sig lidt over resultatet; Vestermarken på grund af KK07s sene udligning og KK07 over ikke at have udnyttet et overtag i både spil og chancer til en sejr.


Holdene skiftedes til at have spilovertaget, med KK07s perioder som de længste og de mest chanceskabende.

Midt i første halvleg blev der for første gang rigtig jublet på lægterne, da man troede at Benjamin Mørcke havde bragt hjemmeholdet foran. Dommeren underkendte dog målet, da han mente at Nicolai Madsen i en offside position havde rørt bolden inden den rullede ind over stregen. Rigtig ærgerligt, for ”målet” havde været et resultat af et rigtig flot gennemspillet angreb. For at gøre ondt værre slog Vestermarken umiddelbart efter kontra og bragte sig i front.

KK07 lod sig dog ikke slå ud af dette, og inden pausen havde holdet bragt sig på 2-1. Først var det Nicolai Madsen der opsnappede en returbold efter et langskud fra Benjamin Mørcke, der selv kort efter gjorde det til 2-1 på et fladt spark.

KK07 fortsatte dominansen i begyndelsen af anden halvleg, men havde ikke held til at omsætte overtaget til mål. Omvendt var Vestermarken dygtige til at udnytte deres færre chancer. Et kvarter før tid så det med stillingen 2-4 skidt ud for hjemmeholdet.
Heldigvis og til stor glæde for publikum mandede KK07erne sig i slutfasen for alvor op og fik lagt et massivt tryk på gæsterne. Jesper Monberg gjorde det efter en fin vending i målfeltet til 3-4 og en meget veloplagt Benjamin Mørcke satte målmæssigt et fornemt punktum for kampen med et flot veludført frispark, der efterlod gæsternes målmand chanceløs.

I kampens slutfase var der et par tilfældige chancer i begge ender, men det blev ved de 4-4, et resultat som begge hold som nævnt kunne ærgre sig over, men dog også “leve med”.

Resultatet betyder at KK07 nu er sikret deltagelse i øverste lag, når kredsene efter næste runde deles op.