okt 03 2020

Nederlag i velspillet kamp.  

Kategori: Serie 5, redigeret: 03/10-20

KK07 tabte lørdag eftermiddag 2-4 på hjemmebanen i Kølvrå til et velspillende hold fra Resenbro UIF.KK07 var foran både 1-0 og 2-1 i første halvleg, og selvom gæsterne havde bolden mest, var KK07erne hele tiden farlige på hurtige kontraløb. Det kunne sagtens være blevet til mere end blot de to mål Jesper Monberg fik sat ind; begge på flot forarbejde af Nicolai Madsen.

KK07 defensiven var dog på overarbejde det meste af første halvleg, og målmand Stefan Lohman havde stor andel i, at det kunne lykkes at holde gæsterne fra at score mere end to mål i den generelt velspillede og spændende første halvleg.

Ret tidligt i anden halvleg kom Resenbro på 3-2 og spillets intensitet dalede herefter gradvist. KK07 fik sværere ved at komme til chancer og gæsterne havde generelt et solidt tag på kampen.

KK07 havde i de sidste 45 minutter enkelte muligheder, men det blev fortjent Resenbro der fik scoret kampens sidste mål midt i halvlegen.
Resenbro UIF viste i kampen spil, der berettiger til et højere niveau end serie 5, og for hjemmeholdet blev det en fin kamp der helt givet vil være med til at modne de yngre spillere.

Det ser ud til at oprykningen kommer til at blive et opgør mellem Resenbro og Silkeborg B 74, mens tredjepladsen afgøres mellem KK07 og Herning KFUM.