mar 08 2021

Så ruller bolden endelig igen i KK07  

Kategori: Arrangement / Serie 5, redigeret: 09/03-21

Lørdag 6 marts kunne fodboldspillerne i KK07 endelig komme på græs på banerne i Kølvrå ,da man med måneds forsinkelse kunne kalde til standerhejsning. Helt som en traditionel opstart kunne det dog på grund af corona-protokollerne ikke blive til, da det stadig ikke er muligt at benytte indendørsfaciliteterne.

Heldigvis kunne man dog hejse både Dannebrog og den blå KK07 fane, der nu igen blafrer uden for klubhuset

På trods af det kolde vejr og ingen udsigt til den traditionelle suppe at varme sig på, var der et fint fremmøde på sidelinjerne, hvor man kunne iagttage de fremmødte spilleres spil og leg med bolden ude på banen. Rema-1000, Karup havde sponsoreret vand til dagens opstart, da fælles vandflasker naturligvis ikke længere forefindes.Den daglige træning kommer i første omgang til at foregå på mandage og onsdage fra 19.00-20.30. Der bliver for spillerne brug for hurtigt at få banket den værste rust af, da første træningskamp spilles allerede på søndag 14 marts.

Der er som der plejer igen træning for Masters (og andre interesserede) kl. 18.30 hver mandag.