apr 06 2021

Fin sæsonstart for KK07  

Kategori: Serie 5, redigeret: 06/04-21

KK07 serie 5 kom fint fra start i dette forår. På hjemmebanen i Kølvrå blev det mandag 6 april til en solid 3-1 sejr over Ravnsbjerg/Løgstrup. De lyseblå kom allerede efter 19 minutters spil foran ved Niklas Lorenz. Denne føring holdt til fem minutter før pausen, hvor gæsterne havde held til at udligning. H.C. Rosholm sørgede dog for at hjemmeholdet kunne gå til pause med en god fornemmelse, da han sørgede for at bringe stillingen på 2-1 i halvlegens sidste minut.

Midt i anden halvleg lukkede Niklas Lorenz kampen med sit andet mål til slutresultatet 3-1. Kampen måtte desværre spilles uden tilskuere, da corona-reglerne endnu ikke tillader dette. Et hold bestående af Lasse Højgaard, Tommy Jensen og Stefan Fischer havde dog sørget for at kampen kunne streames på nettet.

KK07 stilledede op med denne trup, der bød på flere debutanter; bl.a. målscorer Niklas Lorenz:

Casper Nielsen, Chris Dohn, Christian Horty Stenrøjl, Hans Christian Rosholm, Klaus Nørskov, Louis Hauge Petersen, Lukas Brødsgaard, Magnus Bitch, Mikkel Viller, Nicolai Gansler, Niklas Lorenz, Stephan Liedtke, William Bitsch, William Jacobsen.


Trænerteamet er Klaus Nørskov og Henrik Poulsen. Holdleder er Cecilie Reichenbach.