maj 03 2021

Serie 5 sikrede sig førstepladsen i grundspillet.  

Kategori: Serie 5, redigeret: 03/05-21

KK07 serie 5 sikrede sig søndag eftermiddag 2 maj førstepladsen i puljen ved på hjemmebanen i Kølvrå at vinde 3-2 over Mønsted IF.


Kampen startede ellers ikke for godt for hjemmeholdet, der allerede i kampens andet minut måtte indkassere den første Mønsted scoring. KK07 defensiven var tilsyneladende ikke helt afstemt, hvilket Mønsteds hurtige angribere forstod at udnytte.

Spillet bølgede herefter frem og tilbage, og allerede efter knap ti minutters spil fik KK07 udlignet ved Malthe Hvid Mikkelsen efter et hjørnespark. KK07 havde herefter dog fortsat problemer de hurtige Mønsted frontløbere, og de pointløse gæster lignede ikke et hold, der havde mistet troen på sine muligheder. De blev da også belønnet med endnu en scoring efter en halv times spil, efter en ny situation, hvor hjemmeholdets bagkæde igen ikke var på plads.

KK07erne måtte således gå til pause bagud 1-2 og med 2 spillere skadet tidligt i kampen. Det så derfor ikke alt for lyst ud de lyseblå, da holdene tog fat på anden halvleg.


Gæsterne levede fortsat på deres letbenede offensivspillere men KK07erne virkede i anden halvleg bedre afstemt, og det lykkedes ikke Mønsted at score yderligre. Et straffespark begået mod Niklas Lorenz et kvarter før tid, blev sikkert omsat til udligning af Lucas Brødsgaard.

Kort før tid sikrede Chris Dohn hjemmeholdet alle tre point med et mål scoret tæt under mål, efter en flot frispilning fra Niklas Lorenz.
Niklas havde kampen igennem voldt Mønsted forsvaret store problemer med sin hurtighed og optimistiske driblinger, og det eneste der manglede på en meget flot indsats, var selv at få scoret et mål eller to – chancerne var der.

Med sejren sikrede KK07 sig tre point med over i oprykningspuljen, hvor man sættes sammen med hold fra andre puljer. Det bliver spændende at se hvem de kommende modstandere bliver.

Inden kampen og under velkomsten midt på banen optrådte KK07 i hvide trøjer, med et statement mod cancer, et tema der vil blive fulgt op på senere.

Da der på grund af corona-situationen ikke var fri adgang til at overvære den på stadion, havde Lasse Højgaard og Tommy Uglen igen påtaget sig at streame og kommentere den på Facebook.